Δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής σταδιοδρομίας

Εγγραφές κάθε μήνα

Εδέσσης 17, Βέροια

Δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής σταδιοδρομίας

Εγγραφή

Τηλ. Επικοινωνίας
23311 20342

Tο Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του ΚΕΚ Ακάδημος, στο πλαίσιο των δράσεων του διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο συμβουλευτικής σταδιοδρομίας με την μορφή workshop με θέμα «Κατευθυντήριες στη Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος και Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας στη σημερινή αγορά εργασίας»

Περιγραφή Σεμιναρίου

Σκεφτήκατε ποτέ πως ίσως η επαγγελματική σας καριέρα, δεν θέλει μόνο κόπο, αλλά και τρόπο;

Με τα κατάλληλα εφόδια, τις κατάλληλες λέξεις, στα κατάλληλα σημεία και την κατάλληλη στιγμή, η καριέρα μας μπορεί να πάρει τη σωστή τροχιά και να ανταποκριθεί στην σημερινή αγορά εργασίας.

Το δωρεάν σεμινάριο που παρέχεται από το ΚΕΚ Ακάδημος, στοχεύει στην ανάλυση των τεχνικών και στρατηγικών μεθόδων που χρειάζεται ο κάθε ενδιαφερόμενος ώστε να κατακτήσει την θέση εργασίας που επιθυμεί. Ναι, ακόμα και σήμερα!

Δήλωσε Συμμετοχή εντελώς δωρεάν. Σε περιμένουμε.

Πληροφορίες

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή. Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της σελίδας μας www.akadimoskek.gr, ή στο τηλέφωνο 2331120342 καθώς και στο email info@akadimoskek.gr

Περιορισμένες θέσεις

Βεβαίωση Κατάρτισης

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με επιτυχία θα λάβουν Βεβαίωση Κατάρτισης από φορέα αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας – ΕΟΠΠΕΠ Αρ. Αδείας: Κε.Δι.Βι.Μ.2 2000497

Διαδικτυακά Μαθήματα για όλους.

Δυνατότητα παρακολούθησης από το σπίτι σας.

Εγγραφείτε τώρα!