Σχεδιασμός και Κοστολόγηση Μενού στην Επαγγελματική Εστίαση

Διάρκεια: 6 Δ.Ω.

Σχεδιασμός και Κοστολόγηση Μενού στην Επαγγελματική Εστίαση

Εγγραφή

Τηλ. Επικοινωνίας
23311 20342

Το ΚΕΚ Ακάδημος παρέχει το πρόγραμμα “Σχεδιασμός και Κοστολόγηση Μενού στην Επαγγελματική Εστίαση”.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε, να υπολογίσετε και να διαχειριστείτε την οικονομική λειτουργία ενός Επαγγελματικού Χώρου Εστίασης με σκοπό την αποτελεσματικότητα, την ποιότητα και το κέρδος.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Σχεδιασμός και Κοστολόγηση Μενού στην Επαγγελματική Εστίαση.

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα Σχεδιασμός και Κοστολόγηση Μενού στην Επαγγελματική Εστίαση του Κ.Ε.Κ. Ακάδημος απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου εστίασης (Μάγειρες, Ιδιοκτήτες Εστιατορίων κ.α.) που επιθυμούν να προσεγγίσουν το θέμα με επαγγελματισμό, εναρμονιζόμενοι με τις σύγχρονες τάσεις.

Θεματολογίες προγράμματος

Διδάσκονται και αναλύονται οι ενότητες:
• Εποχικότητα πρώτων υλών
• Σχέση εποχικότητας πρώτων υλών-κόστους παραγωγής Μενού
• Σχεδιασμός Μενού
• Δημιουργία Φύλλων Κοστολόγησης Πιάτων
• Συμπλήρωση Φύλλων Κοστολόγησης Πιάτων
• Κοστολόγηση μενού
• Καθορισμός κέρδους

Γιατί επιλέγω το Κ.Ε.Κ Ακάδημος

• Ενάρξεις τμημάτων όλο τον χρόνο
• Aνάλυση αναγκών των συμμετεχόντων
• Δυνατότητα εξ’ αποστάσεως μάθησης
• Υψηλής ποιότητας Προγράμματα Σπουδών
• Άρτια καταρτισμένοι Εκπαιδευτές
• Ουσιαστική Ποιοτική Εκπαίδευση
• Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας & Νέες τεχνολογίες
• Βεβαίωση Κατάρτισης από φορέα αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας – ΕΟΠΠΕΠ Αρ. Αδείας: Κε.Δι.Βι.Μ.2 2000497- Κέντρο Ξένων Γλωσσών 2308076

Διαδικτυακά Μαθήματα για όλους.

Δυνατότητα παρακολούθησης από το σπίτι σας.

Εγγραφείτε τώρα!