Τα τελευταία χρόνια δεδομένων των συνθηκών ολοένα και περισσότερο οι παραδοσιακές αίθουσες εκπαίδευσης δίνουν την θέση τους στις ψηφιακές τάξεις.  Οι νέοι ρυθμοί ζωής δεν επιτρέπουν πολλές φορές τους ενήλικες να κάτσουν στα θρανία και για αυτό επιλέγουν την τηλεκατάρτιση θέλοντας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Γιατί να επιλέξω να παρακολουθήσω το πρόγραμμα που με ενδιαφέρει εξ αποστάσεως (Elearning) ?

  • Με το elearning, ο κάθε καταρτιζόμενος εκπαιδεύεται  μέσα στην άνεση του σπιτιού του, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο για να μετακινηθεί στον χώρο εκπαίδευσης. Επιλέγει ο ίδιος το χώρο και το χρόνο της εκπαίδευσης του ανάλογα τη διάθεση του και το πρόγραμμα του χωρίς  κανένα περιορισμό.
  • Έχει συνεχή και άμεση πρόσβαση στο ηλεκτρονικό υλικό μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας, οποιαδήποτε στιγμή θελήσει είτε να μελετήσει είτε να ξαναδεί οποιοδήποτε σημείο του μαθήματος στον χρόνο πάντα που τον βολεύει.
  • Κάθε εκπαιδευόμενος έχει το δικό του τρόπο με τον οποίο μαθαίνει καλύτερα. Άλλοι μαθαίνουν βλέποντας, άλλοι ακούγοντας, άλλοι κάνοντας (βιωματικά) κλπ. Μέσα στις ηλεκτρονικές τάξεις λοιπόν, δίνεται η δυνατότητα εκμάθησης και αφομοίωσης της γνώσης με διάφορους τρόπους έτσι ώστε να διευκολύνονται όλοι οι εκπαιδευόμενοι.
  • Ο ρυθμός  και η ταχύτητα της μάθησης και της αφομοίωσης της γνώσης διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το elearning δύναται να προσαρμοστεί στον ρυθμό του καθένα, μιας και αναθέτει την διεκπεραίωση της μάθησης στον ίδιο τον εκπαιδευόμενο και του επιτρέπει να ορίσει τον ρυθμό  και την ταχύτητα της.
  • Με το elearning  εξοικονομείτε χρήματα λόγω του ότι δεν έχετε έξοδα μετακίνησης,  και ακριβώς επειδή δεν γίνεται σε αίθουσα, συνήθως είναι πιο φθηνό από τα την δια ζώσης εκπαίδευση και κατάρτιση.
  • Τα εκπαιδευτικά εργαλεία με την πάροδο του χρόνου απλοποιούνται  έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστα στους εκπαιδευόμενους. Κατά συνέπεια, ακόμα κι αν δεν έχουν καμία εξοικείωση με την τεχνολογία, την αποκτούν σταδιακά μέσα από την εκπαίδευση τους και την υποστήριξη από τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος.
  • Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  ανοικτά με τους εκπαιδευτές μέσω chat, email και forums και να επιλύουν τις απορίες τους ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Εύκολα και γρήγορα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από πολλά προγράμματα εκείνο που σε ενδιαφέρει για να  παρακολουθήσεις από τον χώρο σου.

https://akadimoskek.gr/

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342.