Η γνώση της αγγλικής, ως παγκόσμια γλώσσα, αποτελεί τη σημερινή εποχή απαραίτητο εφόδιο για όλους τους τομείς στην αγορά εργασίας τόσο στο ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα. Συγκεκριμένα για τον δημόσιο τομέα η πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που μοριοδοτεί με:

β. Πολύ καλή γνώση (επίπεδο C1) – 50 μόρια
γ. Καλή γνώση(επίπεδο B2) – 30 μόρια
δ. Μέτρια γνώση (επίπεδο B1) – 10 μόρια

Η απόκτηση πιστοποίησης γνώσης αγγλικών μοριοδοτεί:

  • Προσλήψεις αναπληρωτών και αδιόριστων εκπαιδευτικών
  • Υποψήφια στελέχη εκπαίδευσης
  • Μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις
  • Σώματα Ασφαλείας

Ο Ακάδημος σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, σας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου Αγγλικών – TOEIC (επίπεδα γλωσσομάθειας: Β1, Β2 & C1).

Εφόσον το αποτέλεσμα των εξετάσεων είναι το επιθυμητό, τότε και μόνο τότε, καταβάλλετε το ποσό των 150 ευρώ για την έκδοση του Πτυχίου σε διάστημα ενός μήνα.

Η ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις εξετάσεις του TOEIC γίνεται δεκτή μόνο σε όσους στο παρελθόν δεν έχουν επωφεληθεί της συγκεκριμένης προσφοράς σχετικά με τις εξετάσεις του TOEIC.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δωρεάν εξετάσεις Αγγλικών και για τις ημερομηνίες εξετάσεων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: http://akadimoskek.gr/xenes-glosses/dwrean-eksetaseis-agglikwn/

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας https://akadimoskek.gr/engrafi/