Το 2020 η τέταρτη κατά σειρά ειδικότητα στα Δ.ΙΕΚ που είχε την μεγαλύτερη ζήτηση ήταν το τμήμα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας. Επακόλουθο αυτής της μεγάλης ζήτησης των υποψηφίων για την συγκεκριμένη ειδικότητα είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν πολλές προσλήψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό για το συγκεκριμένο τμήμα. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σαν εκπαιδευτές στα Δ.ΙΕΚ και είστε απόφοιτοι των παρακάτω Σχολών:

  • Πτυχιούχος ΑΕΙ Οικονομικής σχολής ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης ή Διοικητικής Επιστήμης ή πτυχιούχος ΤΕΙ ανάλογης ειδικότητας .
  • Πτυχιούχος ΑΕΙ Οικονομικής σχολής ή Μαθηματικής σχολής ή πτυχιούχος ΤΕΙ ανάλογης ειδικότητας
  • Πτυχιούχος ΑΕΙ Οικονομικής σχολής ή Διοικητικής σχολής ή πτυχιούχος ΤΕΙ ανάλογης ειδικότητας
  • Πτυχιούχος ΑΕΙ Οικονομικής σχολής ή Διοικητικής σχολής ή Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων ή πτυχιούχος ΤΕΙ ανάλογης ειδικότητας

Για να λάβετε την Μέγιστη Μοριοδότηση (2 μόρια) σύμφωνα με την προκήρυξη των Δ.ΙΕΚ. του 2023, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών σας 800 Δ.Ω.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα, εάν επιθυμείτε να προλάβετε την νέα προκήρυξη και να αυξήσετε τα μόρια σας, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας»: https://akadimoskek.gr/stelechos-dioikisis-kai-oikonomias-didaktiki-kai-methodologia/

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ολοκληρώνεται στους χρόνους που εξυπηρετούν τον κάθε καταρτιζόμενο. Εγγραφές γίνονται όλον τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους για να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα σε αντίστοιχες θέσεις.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

https://akadimoskek.gr/engrafi-se-moriodotoumena-programmata/.