Κάθε χρόνο μια από τις ειδικότητες που έχει την μεγαλύτερη ζήτηση στα Δ.ΙΕΚ. είναι του «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής».  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γίνονται και πολλές προσλήψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό για το συγκεκριμένο τμήμα ανά την Ελλάδα. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σαν εκπαιδευτές στα Δ.ΙΕΚ και ανήκετε σε μια από τις παρακάτω επαγγελματικές κατηγορίες:

  • Πτυχιούχος Αισθητικής
  • Απόφοιτος Λυκείου Μανικιουρίστα με 2ετη προϋπηρεσία στο αντικείμενο
  • Τεχνικός αισθητικής άκρων κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
  • Εξειδικευμένος Αισθητικός Ποδολόγος με 2ετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο
  • Αισθητικός ή Απόφοιτος Λυκείου Μανικιουρίστα με 2ετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο
  • Τεχνικός αισθητικής άκρων κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

 

Για να λάβετε την Μέγιστη Μοριοδότηση (2 μόρια) σύμφωνα με την προκήρυξη των Δ.ΙΕΚ. του 2023, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών σας 800 Δ.Ω.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα, εάν επιθυμείτε να προλάβετε την νέα προκήρυξη και να αυξήσετε τα μόρια σας, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής»: https://akadimoskek.gr/didaktiki-kai-methodologia-aisthitikis-akron/

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ολοκληρώνεται στους χρόνους που εξυπηρετούν τον κάθε καταρτιζόμενο. Εγγραφές γίνονται όλον τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους στον ιδιωτικό τομέα, όσοι επιθυμούν να εργαστούν σαν καθηγητές σε ΚΔΒΜ, σε ιδιωτικά ΙΕΚ και σε σχολές εκμάθησης Ονυχοπλαστικής κ.α.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

https://akadimoskek.gr/engrafi-se-moriodotoumena-programmata/.