Εάν είστε απόφοιτος οποιασδήποτε σχολής ΑΕΙ/ΤΕΙ τον τομέα της Πληροφορικής, έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε σαν εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δ.ΙΕΚ. Κάθε χρόνο στα Δ.ΙΕΚ όλης της χώρας δημιουργούνται πολλά τμήματα με εξειδίκευση αποκλειστικά στην Πληροφορική, αλλά ταυτόχρονα σε πολλές άλλες ειδικότητες οι εκπαιδευόμενοι για την ολοκλήρωση των σπουδών τους σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών τους, θα πρέπει να εκπαιδευτούν στις βασικές γνώσεις χρήσης των υπολογιστών.

Το γεγονός αυτό σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε τις ώρες εργασίας σας στα Δ.ΙΕΚ καθώς μπορείτε να απασχοληθείτε σε παραπάνω από μια ειδικότητες που υπάρχουν κάθε χρόνο στα Δ.ΙΕΚ της περιοχής σας.

Για να λάβετε την Μέγιστη Μοριοδότηση (2 μόρια) σύμφωνα με την προκήρυξη των Δ.ΙΕΚ. του 2023, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών σας 800 Δ.Ω.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα, εάν επιθυμείτε να προλάβετε την νέα προκήρυξη και να αυξήσετε τα μόρια σας, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο «Πληροφορική Δίκτυα & Εφαρμογές – Διδακτική και Μεθοδολογία»: https://akadimoskek.gr/pliroforiki-diktia-efarmoges-didaktiki-methodologia/

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ολοκληρώνεται στους χρόνους που εξυπηρετούν τον κάθε καταρτιζόμενο. Εγγραφές γίνονται όλον τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους στον ιδιωτικό τομέα, ή επιθυμούν να εργαστούν ως καθηγητές σε Κ.Δ.Β.Μ., σε ιδιωτικά ΙΕΚ, κ.α.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

https://akadimoskek.gr/engrafi-se-moriodotoumena-programmata/.