Η ειδικότητα Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας στα Δ.ΙΕΚ αποτελεί μια σταθερή επιλογή όλα αυτά τα χρόνια για πολλούς υποψήφιους σπουδαστές. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως εκπαιδευτής στην συγκεκριμένη ειδικότητα και είστε απόφοιτοι των παρακάτω σχολών μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα στο Μητρώο Εκπαιδευτών Δ.ΙΕΚ:

  • Πτυχιούχος ΑΕΙ Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής
  • Πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας ΑΤΕΙ
  • Γεωπόνος ΑΕΙ κατεύθυνσης Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Γεωπόνος ΑΕΙ κατεύθυνσης Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής
  • Πτυχιούχος Τεχνολόγος Τροφίμων ΑΤΕ.

Για να λάβετε την Μέγιστη Μοριοδότηση (2 μόρια) σύμφωνα με την προκήρυξη των Δ.ΙΕΚ. του 2023, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών σας 800 Δ.Ω.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα, εάν επιθυμείτε να προλάβετε την νέα προκήρυξη και να αυξήσετε τα μόρια σας, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας»: https://akadimoskek.gr/diatrofi-kai-diaitologia-didaktiki-kai-methodologia/

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ολοκληρώνεται στους χρόνους που εξυπηρετούν τον κάθε καταρτιζόμενο. Εγγραφές γίνονται όλον τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους για να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα σε αντίστοιχες θέσεις.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

https://akadimoskek.gr/engrafi-se-moriodotoumena-programmata/.