Πολλοί σπουδαστές των Δ.ΙΕΚ επιλέγουν να επιμορφωθούν στην ειδικότητα Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων, καθώς οι ανάγκες προσωπικού στα μουσεία όλης της χώρας είναι πολλές. Φυσικό επακόλουθο αυτής της μεγάλης ζήτησης των υποψηφίων για την συγκεκριμένη ειδικότητα είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν πολλές προσλήψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό για το συγκεκριμένο τμήμα. Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σαν εκπαιδευτές στα Δ.ΙΕΚ και είστε απόφοιτοι των παρακάτω Σχολών:

  • Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής με ειδίκευση στην Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης με μεταπτυχιακές σπουδές μουσειολογίας
  • Πτυχιούχος ΤΕΙ Συντήρησης ή αντίστοιχης αναγνωρισμένης σχολής του εξωτερικού.

Για να λάβετε την Μέγιστη Μοριοδότηση (2 μόρια) σύμφωνα με την προκήρυξη των Δ.ΙΕΚ. του 2023, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών σας 800 Δ.Ω.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα, εάν επιθυμείτε να προλάβετε την νέα προκήρυξη και να αυξήσετε τα μόρια σας, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο «Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων»: https://akadimoskek.gr/filakes-mouseion-kai-archaiologikon-choron/.

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ολοκληρώνεται στους χρόνους που εξυπηρετούν τον κάθε καταρτιζόμενο. Εγγραφές γίνονται όλον τον χρόνο.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

https://akadimoskek.gr/engrafi-se-moriodotoumena-programmata/.