Η ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ στα Δ.ΙΕΚ αποτελεί μια σταθερή επιλογή όλα αυτά τα χρόνια για πολλούς υποψήφιους σπουδαστές. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως εκπαιδευτής στην συγκεκριμένη ειδικότητα και είστε απόφοιτοι των παρακάτω σχολών μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα στο Μητρώο Εκπαιδευτών Δ.ΙΕΚ:

  • Πτυχιούχος Αισθητικός ΤΕΙ με 2ετή προϋπηρεσία.
  • Αισθητικός κάτοχος κρατικού διπλώματος παλαιού τύπου ή Ι.Ε.Κ. με 5ετή προϋπηρεσία.
  • Πτυχιούχος Καλών Τεχνών ή Αισθητικός με 5ετή προϋπηρεσία
  • Αισθητικός με 5ετή προϋπηρεσία στο αντικείμενο

 

Για να λάβετε την Μέγιστη Μοριοδότηση (2 μόρια) σύμφωνα με την προκήρυξη των Δ.ΙΕΚ. του 2023, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών σας 800 Δ.Ω.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα, εάν επιθυμείτε να προλάβετε την νέα προκήρυξη και να αυξήσετε τα μόρια σας, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ»: https://akadimoskek.gr/aisthitiki-kai-makigiaz-didaktiki-kai-methodologia/

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ολοκληρώνεται στους χρόνους που εξυπηρετούν τον κάθε καταρτιζόμενο. Εγγραφές γίνονται όλον τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους για να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα σε αντίστοιχες θέσεις.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

https://akadimoskek.gr/engrafi-se-moriodotoumena-programmata/.