Η ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef) στα Δ.ΙΕΚ είναι μια από τις πιο δημοφιλής ειδικότητες που επιλέγουν να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευόμενοι. Εάν επιθυμείτε να εργαστείτε ως εκπαιδευτής στην συγκεκριμένη ειδικότητα και είστε:

  • Πτυχιούχος σχολής μαγειρικής , με εμπειρία στην εκπαίδευση ή στο επάγγελμα του μαγείρου,

μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα στο Μητρώο Εκπαιδευτών Δ.ΙΕΚ.

Για να λάβετε την Μέγιστη Μοριοδότηση (2 μόρια) σύμφωνα με την προκήρυξη των Δ.ΙΕΚ. του 2023, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σεμινάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο των σπουδών σας 800 Δ.Ω.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας άμεσα, εάν επιθυμείτε να προλάβετε την νέα προκήρυξη και να αυξήσετε τα μόρια σας, παρακολουθώντας και ολοκληρώνοντας το Μοριοδοτούμενο Σεμινάριο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)»: https://akadimoskek.gr/aisthitiki-kai-makigiaz-didaktiki-kai-methodologia/

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο διεξάγεται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και ολοκληρώνεται στους χρόνους που εξυπηρετούν τον κάθε καταρτιζόμενο. Εγγραφές γίνονται όλον τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θέλουν να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους για να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα σε αντίστοιχες θέσεις.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 09:00 – 21:00 στο 2331120342 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας:

https://akadimoskek.gr/engrafi-se-moriodotoumena-programmata/.